De prijsstelling van onze OPR-Bedrijfskrediet Flex is duidelijk en transparant. Je betaalt alleen rente en kosten over het gebruikte kredietbedrag, we brengen geen kosten in rekening voor rekeningbeheer of afsluitkosten. OPR-Bedrijfskrediet Flex is een flexibele dienst die extra financiering biedt voor bedrijven die af en toe extra buffers nodig hebben om kosten of investeringen te dekken.

  • Maandelijkse rente: 5% van het opgenomen kredietbedrag
  • Opnamekosten: 3% van de opname
  • Kosten voor rekeningbeheer: gratis
  • Opstartkosten: gratis

Aflossing in termijnen op flexibele basis

Je kunt betalen in maandelijkse minimumtermijnen, dat is 4% van het opgenomen bedrag van jouw limiet (met een minimum van € 200). Bovendien worden er rente- en opnamekosten berekend. De factuurdatum is de 10e van elke maand en de vervaldatum ervan is de 25e van elke maand. De facturatie begint in de kalendermaand die volgt op de toekenning van het krediet. Je kunt ook altijd een betaling groter dan de minimumtermijn doen, dit versnelt de aflossing van je krediet en verlaagt de totale rentelasten.

Neem contact op met onze klantenservice als je vragen hebt over de prijsstelling.

Je kunt alles in één keer aflossen

OPR-Bedrijfskrediet Flex kan worden aangepast aan de situatie van jouw bedrijf en je kunt het openstaande saldo altijd in één keer aflossen. Je betaalt alleen rente en kosten over het gebruikte kredietbedrag. Wanneer jouw bedrijf flexibiliteit nodig heeft in de financiën hoef je alleen maar een nieuwe opname te doen via jouw kredietlijn.

Meer informatie over prijzen

Je betaalt altijd alleen voor de opnames die je hebt gedaan. De maandelijkse termijn omvat rente en aflossing. De minimale maandelijkse betaling is 4% van het opgenomen krediet, met een vast minimum van € 200. De maandelijkse termijn wordt dus maandelijks verminderd naarmate het kapitaal wordt afgeschreven. Er wordt een maandelijkse rente van 5% berekend over het opgenomen bedrag. We rekenen 3% opnamekosten voor alle opnames in eerste de factuur na de opname. Je kunt het gebruikte krediet altijd in één keer aflossen of een eenmalige betaling doen die groter is dan de minimumtermijn, waardoor je totale rentekosten lager uitvallen.

Selecteer je opname

{{minVal}}
{{maxVal}}
Neem €
op,
betaal €
per maand*