HOE WERKT OPR-BEDRIJFSKREDIET FLEX?

Kies een flexibele financieringsoplossing voor de behoeften van je bedrijf

OPR-Bedrijfskrediet Flex biedt je bedrijf een doorlopende kredietlijn van € 2000 – 20.000, waardoor je krediet kunt opnemen in de vorm van een eenmalige opname of in kleinere delen. Je betaalt alleen rente en kosten over het gebruikte kredietbedrag. OPR-Bedrijfskrediet Flex is een nieuwe en flexibele financieringsdienst voor kleine en grote ondernemingen.

Als je een grotere zakelijke lening nodig hebt, neem dan een kijkje op opr-bedrijfskrediet.nl

Geld opnemen binnen de grenzen van je kredietlimiet

Afhankelijk van je limiet kun je zo vaak als nodig krediet opnemen. Opnames kunnen worden gedaan door per e-mail contact op te nemen met onze klantenservice. Het minimale opnamebedrag is € 500. We rekenen 3% opnamekosten, die worden in rekening gebracht op de eerste maandfactuur na opname. Bekijk hier de contactgegevens van de klantenservice

Aflossing in één keer of in termijnen

Kies een methode die geschikt is voor de situatie van jouw bedrijf om jouw flexibele OPR-Bedrijfskrediet Flex af te lossen. Je kunt betalen in maandelijkse minimumtermijnen, dat is 4% van het geleende bedrag van het door jou gebruikte krediet (met een minimum van € 200). Daarbij worden ook rente en de opnamekosten berekend. Indien nodig kun je de lening die je hebt opgenomen in een eenmalige betaling boetevrij aflossen of je kunt een betaling doen die groter is dan de minimumtermijn. Bekijk de prijzen van OPR-Bedrijfskrediet Flex

Selecteer je opname

{{minVal}}
{{maxVal}}
Neem €
op,
betaal €
per maand*

WIE KAN EEN FLEXIBEL OPR-BEDRIJFSKREDIET FLEX AANVRAGEN?

 • De tekenbevoegde(n) is / zijn in Nederland woonachtig

  Een onderneming gevestigd in Nederland en ingeschreven bij de KvK

 • De tekenbevoegde(n) is / zijn in Nederland woonachtig

  De tekenbevoegde(n) is / zijn in Nederland woonachtig

 • De tekenbevoegde(n) is / zijn in Nederland woonachtig

  De voor de onderneming verantwoordelijke personen zijn kredietwaardig en hebben geen negatieve BKR registratie

 • De tekenbevoegde(n) is / zijn in Nederland woonachtig

  De persoon die een flexibel krediet aanvraagt is tekenbevoegd

Een Nederlands bedrijf dat is ingeschreven in het handelsregister kan een aanvraag indienen voor OPR-Bedrijfskrediet Flex. Onze kredietbeslissingen zijn altijd gebaseerd op onze algemene beoordeling van de financiële situatie van de onderneming en de toekomstige solvabiliteit.

Voorwaarde voor het openen van een flexibele OPR-Bedrijfskrediet Flex-rekening is een persoonlijke borgstelling door de verantwoordelijke van de onderneming. De persoon die het krediet aanvraagt, staat ook garant, dus de aanvrager moet kredietwaardig zijn.

Om je aan te melden heb je een e-mailadres nodig waar we de kredietbeslissing en de kredietovereenkomst voor elektronische ondertekening naar toe kunnen sturen. We maken gebruik van de elektronische ondertekening service van Signicat. Naast jouw contactgegevens moet je het KvK nummer van het bedrijf, een schatting van de maandelijkse omzet en het rekeningnummer voor de overschrijving opgeven. We behandelen alles elektronisch en op volgorde van binnenkomst!

HOE KAN IK EEN FLEXIBEL OPR-BEDRIJFSKREDIET FLEX AANVRAGEN?

Het aanvragen van een flexibel OPR-Bedrijfskrediet Flex-krediet gebeurt via een snelle en eenvoudige procedure. Je kunt de kredietaanvraag online invullen en de kredietovereenkomst, die we je elektronisch toesturen, direct ondertekenen. Daarna staat de kredietlijn tot je beschikking en kun je binnen de grenzen van jouw limiet geld opnemen, hetzij in de vorm van een eenmalige opname, hetzij in kleinere delen. Je hoeft slechts één keer het flexibele krediet aan te vragen, omdat het als doorlopend krediet dient nadat de kredietlijn is geopend.

Flexibel krediet aanvragen

1 Vul de aanvraag online in

Vraag een flexibel OPR-Bedrijfskrediet Flex-krediet aan op onze website wanneer het je het beste uitkomt. De kredietcalculator toont je de maandelijkse minimumtermijn voor het bedrag dat je van de kredietlijn opneemt.

Accepteer ons aanbod

2 Accepteer ons aanbod

We verwerken jouw kredietaanvraag zo snel mogelijk en sturen een offerte voor de flexibele lening- en kredietovereenkomst naar jouw e-mailadres. Je kunt de kredietvoorwaarden accepteren en de kredietovereenkomst online ondertekenen, moeiteloos én veilig.

Haal in één keer of in delen geld van je limiet

3 Teken voor wat je nodig hebt

Je kunt zelf bepalen of je de volledige kredietlijn in één keer wilt opnemen of in kleinere termijnen binnen de grenzen van jouw kredietlimiet. De minimale opname is € 500, en je kunt net zo vaak krediet opnemen als jouw bedrijf extra financiering nodig heeft.

Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag

4 Aflossing op flexibele basis

Je kunt het krediet flexibel aflossen. Je kunt alles in één keer terugbetalen of betalen in maandelijkse minimumtermijnen óf iets daartussenin. Je betaalt altijd alleen rente en kosten over het door jou gebruikte kredietbedrag en we hanteren géén administratiekosten of andere vaste kosten.